Başak Burcu Günlük Yorum — 28 Temmuz 2013 Pazar
Para Durumu: Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğünü bilin. Para konularında temkinli davranmalısınız.
İş Yaşamı: Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. Her konuda kontrollüsünüz. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.
Aşk Yaşamı: Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıylayönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.
Sevgili Başaklar Pazar günümüz saat 00:51 Mars-Pluto karşıtlık etkisi altında başlıyor. Çalışma hayatınızla ilgili iletişimin son derece önemli olduğu bugünlerde, görevinizi sakin bir şekilde yerine getirmenin, inatçı davranmamanın önemi büyük. Etrafınızdaki insanlarla iyi şekilde anlaşmanın iş huzurunuz ve güvenliğiniz adına değerli olduğunu, geçmiş konular üzerinde gereksiz uzatmaların verimliliğinizi düşürebileceğini söylemek durumundayım. Her şeyi net, kısa ve öz kelimelerle, dengeli bir şekilde ifade etmeye çalışırsanız, etrafınızdaki insanların sizi anlaması gayet kolaylaşır. Bazı girişimleriniz hayal kırıklığı yaratıcı, tarafsız düşünmenizi engelleyici olabilir. Hatta çevrenizdeki kişileri kimi zaman fazlasıyla eleştirebilirsiniz. Bütün bunları şu aralar normal kabul ediniz. Sakın ola ki, durum ve şartların sizi yanlış kararlar aldırmasına izin vermeyiniz. Çünkü baş koyduğunuz yol ve hedef için öncelikle sabırlı olmanız gerekiyor. Eğer dışarıdan gelen etkilere çabuk öfkelenir veya tepki gösterirseniz enerjinizi boş yere tüketmiş olursunuz. Bazı haberler gecikse de, asıl istediğiniz hedefi tutturmanız zor olsa da, zaman faktörünü göz önüne alarak planlarınızı yapınız. O zaman gecikmeler ve belirsizlikler bu kadar canınızı sıkmayacaktır.
Saat 04:05 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, kendimizi yeniden toparlamak, gücümüzü kazanmak arzumuzu işaret ediyor. Bazen çevremizdeki kişiler veya koşullarımız gereği baskı altında kalıyoruz. Kafamızı takıyoruz, rahatsız oluyoruz. Oysaki bizi durduran dış etkenler değil, bizim dış seslere fazla kulak vermemiz yüzündendir. Kendimize güvenmeliyiz.
Saat 05:19- 29 Temmuz saat 07:42 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, Venüs-Jüpiter görünümü gerçekleşecek. Bazı kişilerle tanışabiliriz, görüşmelerde bulunabiliriz veya hedefler belirleyebiliriz. Ancak boşluk etkisi altındayız. Bu nedenle, güvenilirlik ilkesini ön planda tutmalıyız.
Sizi sevenlere DEĞER verin ki,,,sizi sevdiklerine DEĞSİN......iremSU
Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,